Followers



Sunday, June 5, 2011

10 cara nak ngurat girl or boy :)


hey guys !

how long im doe'snt been here :D

today i want to talk about

how to ..

aa ,

ngurat la :D

lol .

this is opened for single person :)

there has 10 ways how to ..

ngurat

ekeke :)

( BM version )

1.korang pandang je muke die dari jarak jauh .
pandang ... je . n ' then bila DIA toleh kat
korang . tengok je lagi ! until DIA tanye
'kenape ?' . korang jawab 'saya suke awak.'
ahaha . ade cara tak ? ;)

2.kalau di FB , first , korang kena kenal die dulu .
korang tanye la nama siapa ? (soalan bodoh)
umur berape . n ' then start gune perkataan
'DEAR'
contoh ayat : 'don't angry to me , dear XD'
kalau die ketawe terus kan perjuangan .
kalau die pelik . stop your perjuangan . :D
(gunekan ayat seperti awak , saya or nama korang )

3.jangan buat buat die marah or malu untuk
seminggu :)

4.always know about him/her . its to easy
to ngurat him/her . ;)
(speaking pulakk .)

5.hantar surat cinta . n then kasi ayat siket :D
masa yang sesuai masa hari RAYE .
i do that ! :D

6.di FB , tegur si DIA 2 , 3 hari (tanpa berenti). n then mintak
no. HP. hari berikut , SMS . hee :)

7.give him/her a GIFT on their birthday :)
mesti die hargai punya !

8.selit cite or gambar si DIA di blog anda :)
n then suruh si DIA tengok :D
mesti suke . hee :)

9.ajak si DIA bejalan ngan korang :D
mase kat sekolah time mase yang
elok , adalah mase REHAT .
addin bejalan dgn NAJWA SUFFIAH :D

10.senang , korang straighht to the point .
pegi kat depan die and say 'saya suke awak .'
easy right ?

hee :)

its allready 10.

i hope you all have a GF and BF

after this .

soon !


senyum dan like :D

No comments:

Post a Comment