Followers



Tuesday, May 31, 2011

10 cara nak tau si DIA suke korang ke tidak ;)

hey folks !

very very good enening ~

this time

i want to post about something like

how to know it

easy to said

'fakta'

(ye kott )

okay ,

back to the topic

10 how to know she or he like you or not

err, aku rase lebih baik cakap melayu .

oke

1.bile korang keluar , korang cube tengok reaksi muke die . senyum ke,
muram ke , tak pun marah ke .kalau senyum memang sah la die
ikhlas nak bejalan ngan korang , kalau muram , baik balik je :)

2.kalau korang ade FB , bile korang chat ngan si DIA . adekah DIA akan
reply dengan ayat panjang atau pon lepas korang tanye sesuatu dari DIA,
DIA akan menjawab 'ya , tidak , aah , kot' ?

3.bile kawan si DIA becerite pasal korang , dan si DIA sengaja menukar
topik lain .

4.apabila korang mengcall si DIA cube dengar suare DIA betul betul.
kalau cakap macam orang nak tidur , baik korang tekan butang
merah kat keypad phone korang tu :P

5.bile korang datang rumah si DIA n'then bagi salam ,
cube tengok sape yang reply salam korang tu
mak si DIA ataupun si DIA .kalau maknye yang reply,
korang balik je la :)

6.bile korang hantar mesej kat FB , tengok die balas ataupun
tidak :)

7.bile korang phone mak si DIA , cube dengar suare mak nye .
ade kah marah or gembira ? kalau marah , si DIA mesti
suke sangat kat korang :D

8.selalu berkate tentang perkahwinan ==' . maknenye die suke
korang la tu . lol .

9.die ade teringat kat korang tak korang rase ? :)

10.senang , korang tanye die 'kau suke aku lagi tak ?'
itu ialah paling senang . haha . :)


cara - cara kat atas nie aku tak copy dekat mane mane eh :)

aku just membuat kajian .

haha .

lol

oke la :)

soon !

senyum dan like :D

2 comments: